Letër nga një 15-vjeçare 

2

Fëmija ka të drejtën e lirisë së shprehjes. Kjo e drejtë themelore e ka nxitur Jetmirën nga Dibra të ndajë me ne disa reflektime personale mbi realitetin e fëmijëve dhe adoleshentëve në shkollën e saj.   “Diçka që më shqetëson mua dhe shumë bashkëmoshatarë të mi është mungesa e laboratorëve në shkollë, por jo vetëm. Nga ana […]