Standart – Presioni i mësuesit. Telefonatat me babain e shoqes së 11 vjeçares, ‘thuaj vajzës të heshtë’

auto_abuzimi_me_te_mitura1525248529

Pas denoncimit që familjarët e të miturës në fshatin e Kalasës të Delvinës bënë ndaj ish-mësuesit të shkollës 9 vjeçare Neshat Tepelena për ngacmim seksual, shtohen zërat kundër tij. Babai i shoqes së klasës së 11 vjeçares që ra pre e ngacmimit, thotë se mësuesi Neshat Tepelena e ka telefonuar dhe i ka kërkuar që vajza e tij të mos flasë rreth asaj që ka parë në shkollë.

http://www.gjirafa.com/Lajmet/Lajmi/12271191/8/Presioni-i-mesuesit-Telefonatat-me-babain-e-shoqes-se-11-vjecares-thuaj-vajzes-te-heshte?u=http%3A%2F%2Fwww.standard.al%2F2018%2F05%2F02%2Fpresioni-i-mesuesit-telefonatat-me-babain-e-shoqes-se-11-vjecares-thuaj-vajzes-te-heshte%2F