Shqiptarja.com – Lija e dhenve përhapet me shpejtësi në Gjirokastër, më të prekurit fëmijët e kopshteve dhe shkollave

Variçela prej disa ditësh është prezente në kopshtet e Gjirokastrës. Në epiqendër janë shkollat e qytetit apo dhe kopshtet. Vetëm në një kopësht janë hasur 9 raste me këtë sëmundje dhe kjo në lagjen ku jeton komuniteti rom.

http://shqiptarja.com/lajm/lija-e-dhenve-perhapet-me-shpejtesi-ne-gjirokaster-me-te-prekurit-femijet-e-kopshteve-dhe-shkollave