Shkrime

Dhjetëra fëmijë, nga zona rurale të Shqipërisë ishin sot kryefjala e kërkesës për të …

Ai është 20 vjeç, por, sapo e takon e fillon të bisedosh me të, …

Dhjetëra banorë të Torovicës, zonë e Lezhës, do të marrin më shumë para nga …

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të “Internetit të sigurt”, Ministri i Shtetit për Inovacionin …

“Jam 15 vjeç dhe kam një profil në Facebook. Para disa muajsh, më mbërriti …

Me dëshirën e madhe për të ndihmuar njerëzit më në nevojë të zonës, 36 …