Scan Tv – Shërbimet publike, Mesi: Shumë afër miratimit të ‘kartës së qytetarit’

adisa-e-albania-765x383

Së shpejti pritet të miratohet karta e të drejtave të qytetarit për përfitimin e shërbimeve publike. Sipas zëvendëskryeministres, Senida Mesi, projektvendimi i Këshillit të Ministrave është ende në proces Konsultimi Publik. Ai përcakton të drejtat kryesore të qytetarëve dhe sipërmarrësve përgjatë procesit të ofrimit të shërbimeve publike nga ana e administratës shtetërore.

http://www.scan-tv.com/sherbimet-publike-mesi-shume-afer-miratimit-te-kartes-se-qytetarit/