Scan Tv – Riatdhesohen rreth 100 azilkërkues nga Gjermania e Franca. Voda: Mos aplikoni, shanset për të përfituar janë ‘zero’!

Voda-765x383

100 shtetas shqiptar azilkërkues në Francë dhe Gjermani janë riatdhesuar gjatë dy operacioneve të para të këtij viti. Lajmin e ka bërë të ditur zëvendësministrja e brendshme, e cila u ka bërë apel shtetasve shqiptarë që të mos aplikojnë për azil të paligjshëm në vende e Bashkimit Europian. Ajo ka shtuar më tej se vendet e bllokut kanë nisur të aplikojnë dispozita ligjore më të ashpra ndaj azilkërkuesve shqiptarë, veçanërisht Gjermania dhe Franca.

http://www.scan-tv.com/riatdhesohen-rreth-100-azilkerkues-nga-gjermania-e-franca-voda-mos-aplikoni-shanset-per-te-perfituar-jane-zero/