Scan TV – Reduktimi i taksave për agroturizmin, Klosi: Së shpejti miratojmë paketën fiskale

klosi-3-765x383

Bizneset e agroturizmit së shpejti do të mund të përfitojnë reduktim taksash dhe lehtësi të tjera. Këtë e njoftoi vetë ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi gjatë një vizite në një fermë kalërimi në qarkun e Gjirokastrës. Sipas ministrit, paketa fiskale me masat e nevojshme do të kalojë se shpejti në qeveri, për t’iu drejtuar më pas parlamentit.

http://www.scan-tv.com/reduktimi-i-taksave-per-agroturizmin-klosi-se-shpejti-miratojme-paketen-fiskale/