Scan TV – Paketa fiskale 2019, Zëvendësministri i Ekonomisë: Ja sektorët që do u ulet tatimi në 5%

Paketa fiskale 2019 do të parashikojë ulje të tatim-fitimit në masën 5% për 3 kategori biznesesh, duke synuar përmirësimin e klimës së të bërit biznes. Sipas zëvendësministrit të Ekonomisë dhe Financave, Elton Haxhi në këto kategori përfshihet biznesi me xhiro 8-14 mln lekë xhiro vjetore, Shoqëritë e Bashkëpunimit Bujqësor dhe bizneset e kategorizuar si ‘agroturizëm’.

http://www.scan-tv.com/paketa-fiskale-2019-zv-ministri-i-ekonomise-ja-sektoret-qe-do-u-ulet-tatimi-ne-5/