Scan TV – Lehtësi fiskale për bizneset, Ahmetaj: Përfitojnë 91 për qind e sipërmarrjeve dhe agroturizmi

Rreth 91% e sipërmarrjes në vend është lehtësuar nga barra fiskale. Kështu është shprehur Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, gjatë fjalës së tij në Parlament, ku theksoi se vetëm me paketën e fundit fiskale, qeveria ka ulur ndjeshëm taksat dhe i ka dhënë prioritet zhvillimit të agroturizmit.

http://www.scan-tv.com/lehtesi-fiskale-per-bizneset-ahmetaj-perfitojne-91-per-qind-e-sipermarrjeve-dhe-agroturizmi/