Say It Digital, ekspozita bardh e zi që trajton çështjen e punësimit të të rinjve

“Say It Digital” është nisma më e re e të rinjve nga e gjithë Shqipëria.

Një ekspozitë fotografike bardh e zi e konceptuar nga vetë të rinjtë dhe që trajton sfidat e punësimit të të rinjve!

Ekspozita që ndërthur elementë të artit dhe teknologjisë mbështetet nga World Vision Albania dhe do të udhëtojë në disa qytete të Shqipërisë.