RTV Adrianet – Durrës World Vision, ndihma materiale për Shkollën 9 Vjeçare Neim Babameto

Në Durrës për vite me rradhë nxënësit e shkollës Neim Babameto kanë zhvilluar procesin arsimor në kushte jo të përshtatshme, por tani situata ka ndryshuar falë bashkëpunimit me World Vision. Tashmë nxënësit kanë mundësinë të zhvillojnë mësimin në banka dhe karrige të reja, ndërkohë që janë krijuar edhe kushtet e posaçme edhe për nxënesit me aftësi të kufizuara.

https://www.youtube.com/watch?v=Gf1dLqlZ25w