RTSH/Target-Apeli i fëmijëve me aftësi të kufizuara

Ekipi i RTSH-së ka udhëtuar në shtëpinë e Artës, një prej fëmijëve të programit social “Tungjatjeta…Jetë”.  Ka kaluar më shumë se një vit që nga fillimi i marrjes së shërbimit të specializuar në shtëpi dhe sot ajo mund të ecë, të shkruajë e të lexojë.

72 fëmijë në zonat e thella të Librazhdit dhe Dibrës janë pjesë e “Tungjatjetja Jetë”.

Dhuro që dhe ata të jetojnë jetën në plotësi.

https://www.youtube.com/watch?v=dWZSrNJBcpA&feature=youtu.be