RTSH/”Mirëmëngjes Shqipëri”- Një vizion botëror në luftën kundër dhunës ndaj fëmijëve

miremengjes shqiperi

Sipas Raportit mbi Situatën e Mirëqenies së Fëmijëve në Shqipëri 2017 nga World Vision, 70% e fëmijëve në Shqipëri kanë përjetuar të paktën një herë dhunë.

Si punon World Vision me fëmijët për të referuar rastet e dhunës? Cilat janë modelet pozitive që ndihmojnë në parandalimin e dhunës në familje dhe komunitete?

https://www.youtube.com/watch?v=8Lq7eL7ubAI&fbclid=IwAR3tpSdXP2xgppfLtbqt-kpiRtrX3A8VkFm3FIu_pJ1KaKoA4w4rYRC_fzU