RTSH/1 Qershori, festohet tek qyteti i fëmijëve

61599673_975257435982736_6518594555174977536_n

Festa e 1 Qershorit festohet tek “Qyteza e Fëmijëve Korçë”.

Një kornikë nga Radio Televizoni Shqiptar në Korcë lidhur me hapjen e të parës dhe të vetmes qendër me të tilla përmasa në të gjithë rajonin, që ka një gamë kaq të gjerë shërbimesh dhe një mision social, edukues dhe argëtues.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5nGLBnVuSv0&list=UU0uWrUBy7H8vTxCvTXb-50A&index=8