RTSH – Të rinjtë e Ballkanit: Qeveritë të na ndihmojnë të kapërcejmë ndasitë!

Të rinjtë e Ballkanit u kanë bërë thirrje qeverive sot t”i mbeshtesin për të ndryshuar kulturën e ndarjes në rajon. Në një letër të hapur, drejtuesit e organizatës së të rinjve të Nismës së Berlinit me seli në Tiranë, kanë apeluar për zhvillimin e një mjedisi politik e shoqeror që fuqizon dhe lehtëson shkëmbimin e të rinjve.

https://www.rtsh.al/lajme/te-rinjte-e-ballkanit-qeverite-te-na-ndihmojne-te-kapercejme-ndasite/