RTSH Korca – Ndërtohet terren sportiv tek shkolla e Zvezdës

maliq

Ambientet e shkollës 9-vjecare të shkollës Zvezdë në Bashkinë e Maliqit i janë nështruar rikonstruksionit. Prej disa kohësh ka nisur puna për shndërrimin e një hapësire në një terren sportiv që do t’i shërbejë nxënësve për zhvillimin e orëve të edukimit fizik. Ndërtimi i ketij terreni është mundësuar nga Bashkia e Maliqit dhe World Vision.

https://www.youtube.com/watch?sns=fb&v=v22_3_PRv2w&app=desktop