RTSH – “Fruta të freskëta në shkollë”, molla e sigurt në duart e fëmijëve

World Vision RTSH

Projekti “Fruta të freskëta në shkollë”, tashmë ka hyrë në javën e dytë të zbatimit të tij. World Vision, partneri kryesor në këtë projekt ka marrë përsipër shpërndarjen e frutave në shkollë në rajonin e Korçës dhe sensibilizimin e nxënësve për të marrë fruta të shëndetshme.

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=ixSsv1NV1lU&fbclid=IwAR1brHFOpcZHC5Wb0h2zpA8CiLWtdRNpdilbJV2ONYL_qQ2wu5PTJOhdg90&app=desktop