RTK – Veseli: Të punojmë që fëmijët të krenohen me vendin e tyre

veseli

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, tha me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve, se Kosova është e përkushtuar që të krijojë perspektivë për gjeneratat e reja. Sipas tij duhen përgatitur fëmijë konkurentë dhe në hap me zhvillimet e kohës, të gatshëm për tu ballafaquar me sfidat e së ardhmes. Veseli tha se fenomenet e dhunës janë të patolerueshme pasi krijojnë trauma në ambientin në të cilin rriten fëmijët.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=310374