RTK – “Personat e verbër hyjnë në grevë urie”

personat

Mos zbatimi i ligjit për personat e verbër nga institucionet e Kosovës, ka bërë që Iniciativa e Pavarur e të Verbërve të hyj në grevë të urisë, me kërkesën që Ligji për ta të zbatohet. Përfaqësuesi i kësaj Iniciative bëri të ditur se sot duke filluar qe nga ora 11 e 30 do të hyjnë në grevë të urisë dhe ajo do të zgjasë 24 orë. Ai shprehet i zhgënjyer që institucionet e Kosovës nuk kanë përmbushur kërkesat e tyre.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=276652