RTK – Pacolli: FSK do të fuqizojë identitetin dhe shtetësinë kosovare

FSK

Zëvendëskryeministëri dhe ministër i punëve të jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli ka deklaruar se ambicia e Kosovës është të krijohet një ushtri me të vërtetë gjithëpërfshirëse, e cila do të fuqizojë Kosovën dhe një hap përpara për të tejkaluar ndarjet rajonale.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=317706