RTK – Bahtiri i dorëzon Veselit peticionin për bashkimin e Mitrovicës

bahtiri

Kryetari i Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri i ka dorëzuar sot kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli peticionin me rreth 17 mijë nënshkrime të qytetarëve për bashkimin e qytetit të Mitrovicës. Bahtiri ka kërkuar që peticioni të trajtohet dhe të ketë një vendim nga institucionet për çështjen e Mitrovicës.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=322502