Revista Monitor – Prosperiteti, Shqipëria e 75-a në botë, e fundit në rajon

prosperiteti

Raporti i Prosperitetit të vitit 2017 vë në pah karakteristikat e munguara të Shqipërisë, që e bën atë të pozicionohet në vendin e 75 nga 149 shtete në botë, në një zonë të portokallinjtë, shumë pranë “të kuqes” alarmuese. Sipas nënkategorive të marra në studim, Shqipëria, e renditura e fundit në rajon, performon keq në situatën mjedisore dhe kapitalin njerëzor.

http://www.monitor.al/prosperiteti-shqiperia-e-75-ne-bote-e-fundit-ne-rajon/