Revista Monitor – Ahmetaj, biznesit të vogël: Do të rrisim pragun për tatimin e thjeshtuar për lehtësimin e sipërmarrjes

beni-me-shoke

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj zhvilloi një interpelancë live, me përfaqësues të bizneseve të vogla. Në kuadër të vijimit të dialogut për përfshirjen në skemën e TVSH-së bizneset që e kalojnë xhiron vjetore 2 mln lekë.”

http://www.monitor.al/ahmetaj-biznesit-te-vogel-te-rrisim-pragun-per-tatimin-e-thjeshtuar-per-lehtesimin-e-sipermarrjes/
http://www.monitor.al/ahmetaj-biznesit-te-vogel-te-rrisim-pragun-per-tatimin-e-thjeshtuar-per-lehtesimin-e-sipermarrjes/