Repoteri.net/Synohet rritja e rezultateve e të nxënit te fëmijët 3 deri 18 vjeç

61289482-451989968961666-8133651147807260672-n

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka njoftuar se bashkë me drejtoreshën e World Vision për Ballkanin Perëndimor, znj. Eljona Boçe Elmazi, kanë nënshkruar sot Marrëveshje Bashkëpunimi ka për qëllim të rrisë rezultatet e të nxënit te fëmijët dhe të rinjtë e moshës 3 deri 18 vjeç në Kosovë.

https://reporteri.net/lajme/synohet-rritja-e-rezultateve-e-te-nxenit-te-femijet-3-deri-18-vjec/?fbclid=IwAR3EI8qvpSJnKn4jgktEf7VfiIDFf-bHiy0QhFRCvcKLR9MRO3DLp2nffIA