Reporteri

Reporteri

You are here

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre.


Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.Unë...

9/ 01/ 2018
Më Shumë

Dita Ndërkombëtare e Paqes

9/ 01/ 2018

Realizuar në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Paqes.

Më Shumë

Një i ri nga Laçi rrëfen...

12/ 12/ 2017
 • Autori: 
  Majlinda Karameta
Më Shumë

Një rrëfim për veten dhe bashkëmoshatarët

12/ 12/ 2017
 • Autori: 
  Majlinda Karameta
Më Shumë

Letër nga një shoqe e trafikuar...

12/ 12/ 2017
 • Autori: 
  Majlinda Karameta
Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni