Reporteri

Reporteri

You are here

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre.


Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.Shokët e mi

12/ 12/ 2017
 • Autori: 
  Majlinda Karameta
Më Shumë

Edukim edhe për mua...

12/ 12/ 2017
 • Autori: 
  Majlinda Karameta
Më Shumë

“Fjalët që kurrë nuk u rritën”

3/ 02/ 2017
 • Autori: 
  Semiljana Azisi

Sot, si çdo ditë tjetër Andra ishte zgjuar e shikonte larg me shikimin e zbrazët. Gjithë zërat që i pushtonin  mendjen ishin aty brenda, të kyçur fort e siguruar për të mos dalë kurrë si zë i rritur. U ulëm në karrigen e vjetër. Pas atij rehatimi modest nisëm bisedën. Mamaja tregonte për jetën e 17 vjeçares me aftësi ndryshe. “Disfatat në jetën e Andrës nuk kanë qenë të pakta.

Më Shumë

Tregim për veten e të tjerë

16/ 01/ 2017
 • Autori: 
  Julvin Marku

Kisha një dekadë që kisha lindur,  kur sa hap e mbyll sytë, nga vajza mu desh të behëm gruaja e shtëpisë. Emri im është Elda, dhe jetoj në një fshat të thellë diku në veri perëndim të Shqipërisë. Shtëpiza ime është një karrakatinë e vjetër, e cila nuk duhej të quhej e banueshme as për mua, për tim vella e as për tim atë. Vetëm ne të tre jetojmë aty.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni