Raport i Monitorimit të Planit Kombëtar të Veprimit të Personave me Aftësi të Kufizuar (2016-2020)

You are here

Postuar: 3/04/2019

Ky  botim  është  prodhuar  me  mbështetjen  financiare  të  Bashkimit  Evropian  në kuadrin  e   projektit  “Forcimi  i  kapaciteteve  të  shoqërisë  civile  për  zbatimin  e  të drejtave  të  personave  me  aftësi  të  kufizuara  në  Shqipëri”,  i  cili  zbatohet  nga  “World Vision  Albania”,  “Fondacioni  Shqiptar  për  të  Drejtat  e  Personave  me  Aftësi  të Kufizuara”  (FShDPAK),  dhe  “Shoqata  për  Mbrojtjen e të Drejtave të Personave me Aftësitë Kufizuar” (MEDPAK). Përmbajtja   e   tij   është   përgjegjësia   e   vetme   e   ADRF dhe   WVA   dhe   nuk   pasqyron   domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni