Njoftime

WVA is looking for service providers, experts/ individuals who operate in Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamëz, Durrës, Librazhd, Korçë to offer: 

World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e transportit të udhëtarëve në zonën e Korçës: Preselektim Tender NO-107 FY22 me objekt “Transport udhetarësh n

Tender _ NO105FY22- World Vision Albania po kërkon kompani/ ekspert për shkrim grantesh.

Afati i aplikimit: 13 prill 2022. 

Për më shumë informacion referojuni dokumentit bashkangjitur.

World Vision rihap thirjen për aplikim - Kompani/ekspert për: Audit i pasqyrave financiare për tre vite.

Afati i aplikimit është deri me 14 mars 2022.

Për më shumë informacion, ju lutem shikoni dokumentat bashkëlidhur.

Ju faleminderit!

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni