Njoftime

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj shpall të hapur Tenderin: Tender NO-93 FY22 me objekt “Blerje Aparat Fotografik Profesional”.

 

Tender NO139 FY22: "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e agjencive të udhëtimit.  

 

Kërkesë për shprehje interesi  për  ekspert/grup ekspertësh për "Vlerësimin e strategjisë 2019-2023 së World Vision Albania”.  

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë:

Kërkohet kompani mbi: "Asistencë teknike audio-vizuale për prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtpërdrejtë dhe me cilësi të Festivalit të Rinisë 2022 në platformat dixhitale"

Datat e aplikimit 19 maj 2022 – 1 qershor 2022 – TOR NO136FY22

Organizata World Vision Albania po kërkon të informojë  stafin në baza të rregullta ditore përmes një raporti monitorimi  të mediave  që do të konsitojë në pasqyrimin  e lajmeve kryesore në Shqipëri dhe Kosovë në përgjithësi.

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e mobiljeve, kryesisht për shkolla: Preselektim NO-20 FY22 me objekt “Bl

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni