Njoftime

World Vision Albania hap thirrjen për konsulencë për vlerësimin  e potencialeve të Bimeve Medicinale dhe Aromatike në zonën e Korab-Koritnik.

(English below)

 

Tender NO139 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e agjencive të udhëtimit.  

Thirrje për aplikim: NO141FY22 – Vlerësim Granti

(English below)

 

Tender NO144 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Shërbimeve katering".   

 

 (English below) 

 

Tender NO121 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën “Hoteleri dhe Salla për evente të mëdha".   

 

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj shpall të hapur: Tender NO-100 FY22 me objekt “Veshje e produkte promocioni të loguara"

 

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni