Njoftime

Konsulencë për identifikimin e organizatave të shoqërisë civile (CSOs) / Organizatave të personave me aftësi të kufizuar (DPOs) dhe vlerësimin e nevojave për aftësimin e tyre në rajonet: Korçë, Lezhë, Dibër, Berat.

World Vision Albania opens call for application for “Capacity building for the leaders of the youth groups of World Vision Albania in Project Management Cycle and how to Write a Project proposal" 

Pages

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni