Projekte në zbatim

Artikuj

Postuar: 25/09/2018 “Nuk dua të martohem…!” Për Lean martesa është dhunë, skllavëri, burgosje. Kjo …

Postuar: 23/05/2018 Situata e garantimit të shërbimeve për fëmijët me aftësi të kufizuar në …

Postuar: 23/05/2018 Situata e zbatimit të shërbimeve për fëmijët me aftësi të kufizuara në …

Përmes kësaj foto-eseje “Udhëtimi i Fëmijërisë” dhjetra fëmijë nga Dibra, që përfaqësojnë zërin e …

Postuar: 1/03/2016 Kjo broshurë jep informacion rreth Planit të Mobilizimit, që ka për qëllim informimin …

Postuar: 18/02/2016 Kjo broshurë prezanton qëllimet dhe synimet e identifikuara me mbështetjen e shumë …