Ora News – Sot dita e fundit e protestës, studentët rikthehen sërish në janar

protesta-parlamenti4

Sot do të jetë dita e fundit e protestës së studentëve për këtë vit, pasi ata do të rikthehen sërish në janar. Studentët e Akademisë së Arteve dhe disa studentë të tjerë kanë vendosur që të protestojnë para parlamentit, aty ku edhe sot do të mbahet një seancë. Protestat e studentëve do të vazhdojnë sërish vitin tjetër, pasi universitetet sot mbyllin dyert për shkak të pushimeve për festat e fundvitit.

http://www.oranews.tv/article/sot-dita-e-fundit-e-protestes-studentet-rikthehen-serish-ne-janar