Ora News – OKB diskuton Kosovën, Guterres fton politikanët të vijojnë dialogun

okb

Kombet e Bashkuara do të diskutojnë sot raportin tre-mujor të Sekretarit të Përgjithshëm mbi punën e misionit të OKB në Kosovë. Sipas raportit, Kosova këshillohet të vijojë dialogun me Serbinë për të zgjidhur çështjet e mbetura pezull mes palëve. Raporti evidenton shqetësimet lidhur me përparimin e ngadaltë të hetimit mbi vrasjen e politikanit serb Oliver Ivanoviç, si dhe për sjelljen e treguar nga Policia e Kosovës gjatë aksionit për arrestimin e Marko Gjuriç.

 http://www.oranews.tv/article/okb-diskuton-kosoven-guterres-fton-politikanet-te-vijojne-dialogun