Ora News – Këshilltarët në Kukës, Has e Tropojë peticion Ramës e Metës: Jo taksë në Rrugën e Kombit

Këshilltarët e bashkive Kukës, Has dhe Tropojë i kanë dërguar një peticion kryeministrit Edi Rama dhe Presidentit Ilir Meta ku i kërkojnë që të lirohen personat që mbahen në burg dhe të ndalohen përndjekjet e tyre. Në peticion ata kërkojnë gjithashtu që të mos ketë taksë për rrugën e Kombit.

http://www.oranews.tv/article/keshilltaret-n-kukes-has-e-tropoje-peticion-rames-e-metes-jo-takse-ne-rrugen-e-kombit