Ora News – Fëmijët kërkojnë të drejtat e tyre

Burrel

Me rastin e 20 nëntorit, ditës ndërkombëtarë të të drejtave të fëmijëve, Organizata  World Vision , Delegacioni i BE, UNICEF, Terre de Hommes dhe Save the Children kanë organizuar dhe mbështetur aktivitetin sensibilizues me fëmijët e shkollave 9- vjecare dhe të mesme të Bashkise Mat.

http://www.oranews.tv/article/femijet-kerkojne-te-drejtat-e-tyre?fbclid=IwAR2XBmTyuJNfUqFDzAjAi3ffaQjZyjVNNQVr-tS2EuF4DJraMCd6GeugfT8#.W_RM-9jr9T0.facebook