Opinione

Në Kurbin është inauguruar Qendra “Fuqizojmë Komunitetin”, e cila ofron shërbime sociale të integruara …

21 të rinj nga grupet IMPACT në Tiranë dhe Kamëz kanë zhvilluar një vizitë …

Organizata World Vision Albania ka mbështetur nismën e të rinjve të grupeve IMPACT në …

Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë që operojnë në fushën e karburanteve …

In 2023, World Vision Albania was joined again by many partners in its mission …

Organizata World Vision Albania shpall të hapur tenderin për “Shërbime Dizajni”. Të gjithë bizneset …