Opinione

Në Kurbin, prej 3 muajsh ka nisur një rrugëtim transformues për komunitetet lokale, me …

Të rinjtë e grupeve IMPACT të World Vision Albania në Dibër iu bashkuan Panairit …

A e dini se ka histori të pathëna të trafikimit të qenieve njerëzore? A …

World Vision Albania dhe UNICEF Albania ftojnë të gjithë artistët e rinj shqiptarë, të …

Ambasadorja e Francës, Catherine Suard dhe ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner kanë zhvilluar një …

Organizata World Vision Albania ka hapur thirrjen për agjenci për organizim festash/eventesh, sipas kërkesave …