Opinion.al – Rrugët ku duhet të kini kujdes, si paraqitet situata në qarqe

bora

Edhe pse moti ka qenë relativisht i qëndrueshëm gjatë ditëve të fundit, strukturat e emergjencës civile mbeten në gatishmëri. Ministria e Mbrojtjes ka bërë edhe një panoramë të situatës në të cilat ndodhen rrugët gjatë ditës së sotme në qarqe të ndryshme. Ku janë hasur probleme për shkak të rreshjeve të dëborës dhe ngricave.

http://opinion.al/rruget-ku-duhet-te-kini-kujdes-si-paraqitet-situata-ne-qarqe/