Opinion.al – “Jo dëbimit të shokëve tanë!” protestë e nxënësve francezë për fëmijët shqiptarë

nxenesit-francez

“Jo, jo, jo dhe sërish Jo dëbimit”. Kjo ishte motoja e nxënësve të Shkollës së mesme “Rabelais”, të cilët kanë protetsuar për plot dy orë nëpër rrugët e Saint-Brieuc, pasditen e së enjtes. Rreth 500 nxënës të shoqëruar nga profesorët e tyre, por edhe nga përfaqësuesit e sindikatës dhe të zgjedhurit të së majtës, kanë parakaluar në relacionin në mes të shkolës së tyre dhe komunës, në qendrën e qytetit në Saint-Brieuc.

http://opinion.al/jo-debimit-te-shokeve-tane-proteste-e-nxenesve-franceze-per-femijet-shqiptare/