Opinion.al – E kuronte për një sëmundje tjetër, por vajza i vuante nga autizmi

vajza

Programi “Dua të të bëj të lumtur” ka sjellë kësaj here historinë e Denadës dhe vajzës së saj Emilisë, e cila kishte çrregullime të spektrit autik. Kur vajza kishte filluar të rritej, Denada kishte vënë re se ajo nuk ndërvepronte si gjithë fëmijët e tjerë. Disa vite më vonë zbuloi se ilaçet që i kishin dhënë mjekët Emilisë nuk ishin të duhurat dhe se vajza kishte çrregullime të spektrit autik. Nëse do e kishte zbuluar në kohën e duhur, Emili mund të kishte më shumë përmirësime.

http://opinion.al/e-kuronte-per-nje-semundje-tjeter-por-vajza-i-vuante-nga-autizmi/