Opinion.al – Dhuna ndaj fëmijëve: Nis festivali i rinisë për drejtësi sociale

drejtesi sociale

Mes qindra të rinjve nga Shqipëria dhe Kosova, nisi dje edicioni i 2-të i “Festivali i Rinisë për Drejtësi Sociale”. Ky festival synon që të krijojë një lëvizje rinore, e cila do të nxisë ndryshimin e sjelljeve dhe qëndrimeve, lidhur me dhunën ndaj fëmijëve dhe të rinjve, në mënyrë që ata të mund të rriten në komunitete të sigurta e gjithëpërfshirëse.

http://opinion.al/dhuna-ndaj-femijeve-nis-festivali-i-rinise-per-drejtesi-sociale/