Një fundjavë në Shkodër

Këtë verë, të rinjtë nga Shkodra ju ftojnë për një fundjavë në qytetin e tyre sa kulturor aq edhe historik. Si mund ta kaloni ditën aty? Ju ftojmë të vizitoni sugjerimet e tyre në një fotogaleri të përgatitur nën kujdesin e të rinjve të shkollës “Hamdi Bushati”, Shkodër.

Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet programit IPA II, i cili menaxhohet nga Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale (CFCU) e Malit të Zi dhe zbatohet nga World Vision Albania në partneritet me organizatën Horizonti i Ri, Institucioni Publik Shkolla e mesme e kombinuar “Vëllazërim Bashkim” në Ulqin dhe shkollën “Hamdi Bushati” në Shkodër.