Nga Iljada, Korçë/ “Jam mes jush, si ju, i ndryshëm dhe i barabartë”

file 10

Tomi është 15 vjeç. Ai është shoku im, 3 vite në kopësht dhe 6 vite në shkollë. Këto vite nuk kanë qenë të thjeshta për të. Ai qendronte gjithë kohën me kokën mbështetur mbi bankë. Në klasë kishte nxënës që e ngacmonin dhe argëtoheshin kur acarohej. Kjo ishte arsyeja kryesore që Tomi e braktisi shkollën.