Newsbom.al-Një tjetër Tungjatjeta…

11f40043d7187e600c4f3c880d27355f_L

Prej 2 Prillit nis në Dibër programi social “Tungjatjeta Jetë” i World Vision.  36 fëmijë me aftësi të kufizuara në zonën e Peshkopisë, Maqellarës, Tominit dhe Kastriotit do të marrin shërbime të specializuara në banesat e tyre, ashtu sikurse edhe në Librazhd.

https://www.newsbomb.al/nje-tjeter-tungjatjeta-158399?fbclid=IwAR12d0cPLi8o4n2qbOYg-MibTEofUVHyTkF2jw-W_9c4yDqChmc4Bb75MV0