News31/Alban Skënderaj na dha një tjetër arsye përse nuk duhet humbur “Hapësira e një ëndrre”

albani

Ata që do kenë mundësinë të shijojnë recitalin në Prishtinë, do mund të shohin më nga afër një anë tjetër të Albanit. Për të gjithë ju që nuk e dinit, artisti shqiptar është Ambassador i World Vision për Shqipërinë dhe Kosovën dhe do përfshijë në koncert fansa të tij të cilët janë pjesë e kauzave të ndryshme sociale që ai ndjek.

 

https://www.news31.al/konferenca-per-shtyp-e-alban-skenderaj-na-dha-nje-tjeter-arsye-perse-nuk-duhet-humbur-hapesira-e-nje-endrre/