Monitor – Vendet në tranzicion, Shqipëria e treta për numrin e lartë të emigrantëve në raport me popullsinë, 40% kanë ikur

EMIGRANTET-300x235

Sipas BERZH, nga të gjitha vendet në tranzicion, Shqipëria renditet e treta për numrin e lartë të emigrantëve në raport me popullsinë që jeton brenda vendit. Vendi ynë u rendit pas Gazës dhe Bosnjës.

http://www.monitor.al/vendet-ne-tranzicion-shqiperia-e-treta-per-numrin-e-larte-te-emigranteve-ne-raport-me-popullsine/