Monitor – Rruga e Kombit, ulja e tarifave ndaj banorëve do të përballohet nga buxheti i shtetit

Rruga-e-Kombit-300x169

Qeveria, përfaqësia e banorëve të qarkut të Kukësit dhe kompania Albanian Highway Concession janë në negociata për rishikimin e kontratës së koncesionit të Rrugës së Kombit, me synimin uljen e tarifave për banorët. Burimet pranë grupit negociator konfirmuan se, çdo ulje tarife do që do të dakordësohet në favor të banorëve do të përballohet nga buxheti i shtetit.

http://www.monitor.al/rruga-e-kombit-ulja-e-tarifave-ndaj-banoreve-te-perballohet-nga-buxheti-shtetit/