Shkrime

Shkrime

You are here

Miqësia, bashkëpunimi dhe gjithëpërfshirja

26/ 04/ 2022

“Gjatë kësaj kohe pata mundësinë të njihem më shumë me shokët e mi dhe ndeshjet miqësore kanë zgjuar ndjenjën e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit më shumë sesa atë të konkurencës. Tani ndihem si një shoqe më e mirë për të tjerët”, - u shpreh Melina 6 vjeçe. 

Më Shumë

Të rrisim reziliencën

19/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

57 prindër në Bashkinë Krujë janë bërë pjesë e një trajnimi me fokus ndërtimin e praktikave të shëndetshme të prindërimit dhe të aftësive të nevojshme për të përballuar më mirë situatat e emergjencës në të ardhmen.

Më Shumë

Floreta, “Bleta Punëtore” që mban familjen

15/ 04/ 2022

Bletët për të nuk janë thjesht një pasion, janë puna e përditshme, përkujdesje pa kushte, dhe një trashëgimi e vyer nga i ati. Një pasuri të madhe e quan “Parkun me Bletë”, Floreta, fermerja 43- vjeçare nga Librazhdi e cila që në vegjëli është rritur në një shtëpi që mbante bletë. 

Më Shumë

Na jepni një dorë 

14/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Kesjana është një nga të rinjtë e grupeve IMPACT në Dibër, e cila së fundmi është angazhuar edhe në blogun REPORTERI për të ngritur zërin për disa nga çështjet që duan të adresojnë fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë në komunitetin e saj. 

Më Shumë

RE-IN-VEST në Labirintin e Migracionit në Korçë

13/ 04/ 2022

(English below)

Në kuadër të projektit RE-IN-VEST “Riintegrimi i të kthyerve nga emigracioni dhe investimi për ta në Shqipëri”, WorldVisionAlbania është bërë pjesë e eventit të GIZ në Korçë “Labirinti i Migracionit".

Më Shumë

Grejsi “zbulon” veten, miqtë dhe faljen

8/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

A e njohim ne sa dhe siç duhet veten tonë? A kemi guximin të zbulojmë dëshirat, ëndrrat apo edhe frikërat tona? Kush jam unë dhe ku e shoh veten në të ardhmen? Cilën rrugë duhet të ndjek për të realizuar ëndrrat e mia? Cilat janë pikat e mia më të forta? 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni