Shkrime

Shkrime

You are here

Çfarë është Festivali i Rinisë?

22/ 07/ 2022

Për të 6-in vit, World Vision Albania organizon një aktivitet kombëtar që ka në fokus rininë. Duke sjellë një frymë inovative, ky festival është i konceptuar si një mundësi ku të rinjtë kërkojnë zgjidhje për çështjet që ata dhe komunitetet e tyre kanë. Në të njejtën kohë, ata zgjerojnë rrjetin e njohjeve, eksplorojnë mundësitë e reja që ofrohen për ta në treg si dhe argëtohen.

Më Shumë

Të ndryshosh veten, familjen, komunitetin

20/ 07/ 2022
  • Autori: 
    Alfons Çupaj

Klodi nga Dibra na tregon se deri para pak vitesh ndjehej shpesh i bullizuar në shkollën e tij. Kjo edhe për shkak se ai vjen nga komuniteti rom. Adoleshenti ishte tip i mbyllur, kishte turp, fliste pak dhe përgjithësisht nuk angazhohej në diskutimet me shokët dhe shoqet e klasës.  

Më Shumë

Festivali i Rinisë 2022 "Të rinjtë përgatiten për mundësi dhe mirëqenie"

2/ 07/ 2022

Raporti[1]: Vetëm 29% e adoleshentëve ndiehen shpresëplotë për të ardhmen e tyre

Më Shumë

Mësimet e Adelës

24/ 06/ 2022

Unë fitova besim në vetvete dhe nga ajo vajza e urtë që nuk guxoja të flisja apo kundërshtoja, tani  isha e gatshme të ktheja përgjigje të argumentuar kur kisha të drejtë.

Fillova të mos kem më frikë që të shprehja mendimin tim pavarësisht se hasja kundërshti në shumicën e kohës.

Më Shumë

Argi nga Durrësi: Udhëtimi im me World Vision vazhdon….

23/ 06/ 2022

Unë në jam Argi, 16 vjeç. Ajo çfarë dua të ndaj me ju është eksperienca ime si pjesë e grupit “Impact” në World Vision, një rrugëtim i vlefshëm që jam i lumtur se ende vazhdon…

Më Shumë

Nisin “Youth Bootcamp”, teknologjia për të rinjtë si formë për ngritur zërin

15/ 06/ 2022

70 adoleshentë dhe të rinj nga 9 qytete të Shqipërisë janë bërë pjesë e “Youth Bootcamp” dhe po mësojnë parimet e përdorimit të digjitalizimit dhe teknologjisë për të sjellë ndryshimin e dëshiruar social.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni